Спецкурс від стейкхолдерів «Основи структурної біології» | Кафедра молекулярної і медичної біофізики

Спецкурс від стейкхолдерів «Основи структурної біології»

Home  >>  Без рубрики  >>  Спецкурс від стейкхолдерів «Основи структурної біології»

Спецкурс від стейкхолдерів «Основи структурної біології»

On Февраль 9, 2023, Posted by , In Без рубрики, With Комментарии к записи Спецкурс від стейкхолдерів «Основи структурної біології» отключены
Розвиваючи традиції європейської якості освіти в Каразінському в весняному семестрі 2022-2023 н.р. для студентів ФРБЕКС (тєг ФРБЕКС) у рамках ініціативи «Спецкурс від стейкхолдерів» випускниця кафедри біофізики Юлія Єрмак (@Iuliia Iermak), Ph.D., яка зараз працює в Інституті біохімії Макса Планка в Мюнхені, у відділі Структурної Клітинної Біології (https://www.biochem.mpg.de) проведе курс «Основи структурної біології» для студентів кафедри біофізики.

Буде розглянуто сучасний стан галузі, можливості практичного застосування результатів досліджень, основні експериментальні методи та базові теоретичні відомості. Крім того, слухачі дізнаються про моделювання структур біо(макро)молекул та суміжні методи; розглянуть сучасне програмне забезпечення, що використовується для обробки та аналізу даних; а також матимуть змогу виконати невеличкий власний проєкт та обговорити його результати.

Електронний розклад занять дивіться на web-сторінці факультету РБЕКС.

Comments are closed.